Parodontologie en implantologie

Parodontologie en implantologie bij tandartsen De Jonghe te Dworp, Beersel (in samenwerking met Odont. Dr. Bruno Collaert).

Parodontologie concentreert zich op het steunweefsel rond de tanden (tandvlees en kaakbot) en behandelt zaken zoals gingivitis, parodontitis of parodontose.

Implantologie is het vervangen van tanden door tandimplantaten.


Wat parodontologie betreft kan u voor diagnose en het overgrote deel van de behandelingen (gaande van grondig reinigen tot extracties) bij de tandartsen De Jonghe terecht.


Tandartsenpraktijk De Jonghe kan eveneens terugkijken op een langdurige samenwerking met Odont. Dr. Bruno Collaert, parodontoloog en implantoloog. Odont. Dr. Bruno Collaert consulteert en behandelt maandelijks in onze eigen praktijk. Hij concentreert zich op parodontale problemen en implantaten in al zijn facetten (zoals sinuslifting, tandvleescorrectie, flapoperatie enz.) Meer informatie vindt u op zijn website:
www.paro-implanto.be

Wat implantaten betreft staat de parodontoloog of implantoloog in voor het plaatsen van de implantaten in het kaakbot.

De tanden op de implantaten worden geplaatst door tandartsen De Jonghe.


Concluderend kan u voor parodontale problemen of behandelingen, in functie van de ernst, bij de parodontoloog of de tandartsen De Jonghe terecht.

Patiënten die gevolgd worden door hun eigen parodontoloog zijn eveneens welkom in de praktijk voor andere tandzorgen.


Wij staan steeds open voor een positieve samenwerking waarbij de patiënt centraal staat.


Voor een afspraak kan u gewoon bellen naar de tandartsenpraktijk De Jonghe te Dworp, Beersel op 02 380 11 86